Managementsystemen


Uw klanten vragen om goede en veilige producten en diensten. Daarnaast vragen uw medewerkers en andere stakeholders om een doeltreffende en resultaatgerichte interne organisatie. Hiervoor dient u processen te stroomlijnen om daarmee de doeltreffendheid en doelmatigheid van uw organisatie te vergroten. Het opzetten van een managementsysteem is hiervoor een instrument bij uitstek.


Tevreden klanten!

Door het vastleggen van bedrijfsprocessen ontstaat een transparante organisatie, die het u mogelijk maakt beter te sturen op de prestaties van uw organisatie. Uw medewerkers weten hierdoor waar ze aan toe zijn en resultaten worden eerder bereikt. Dit leidt tot betere dienstverlening en meer tevreden klanten.


Hoe kan Intakt u hierbij helpen?

Het opzetten van een managementsysteem kan het beste projectmatig worden aangepakt. Wij richten een dergelijk project samen met u in. Zo kunnen wij uw projectleider begeleiden met zowel inhoudelijke ondersteuning als procesbegeleiding.


Hierdoor bouwt u expertise en ervaring op in uw eigen organisatie en bent u in de toekomst niet afhankelijk van externe ondersteuning.


Hoe dan?

Samen met uw medewerkers brengen we door middel van werkgroepen de bedrijfsprocessen in kaart. We bekijken of uw bedrijfsprocessen doeltreffende zijn ingericht en of er verbeterpunten zijn. Vervolgens zorgen we met u ervoor dat het managementsysteem u helpt uw doelen te bereiken en faalkansen te beheersen. Door middel van interne auditing kunt u zelf vorm geven aan continu verbeteren.


Kijk ook eens bij deze workshops

Workshop Denken in Processen - Intakt Organisatie Advies.pdf

Workshop Interne Auditing I - Intakt Organisatie Advies.pdf

Workshop Interne Auditing II - Intakt Organisatie Advies.pdf

Workshop Lean Auditing - Intakt Organisatie Advies.pdf

design QBIC mediahttp://www.qbicmedia.nl